February 4, 2016

Sobočan

Design and Architecture Studio

Scroll

Design and Architecture Studio

No items found.
No items found.
Sobočan

Design and Architecture Studio

The office space is organized as an open space with clear zoning - workspace and meeting space occupy a central area, while utilitarian contents are placed sideways in accentuated boxes that allow partial hiding of content that is not necessarily representative, such as kitchen, copy machines, and storage.

Layout

The monochromatic color palette is warmed by veneered plywood elements with specific edge details of visible layers.

Furniture details
Working tables

February 4, 2016
Everything begins with a hello
Connect with us.

Let’s work together.

Are you interested in working with us?
We look forward to your inquiry.

Tel:  +385 40 573 210
info@sobocan.hr